El bagul de les emocions

Desde: €12.00

Añadir al carro:

Por favor, elija:

Hard cover
Descuentos combinados
Compra este articulo, llevate un articulo de Autores contemporaneos gratis
Compra este articulo, llevate un articulo de Clasicos Españoles gratis
Compra este articulo, llevate un articulo de Clasicos Universales gratis
Compra El corazón del Volcán, llevate este articulo con 50% descuento
Compra un articulo de Libros de texto, llevate este articulo con 50% descuento

Autor: Alberto García Raposo

Pg: 71
Formato: 150x210 mm
Encuadernado: rústica. Opcion de tapa dura bajo pedido.
ISBN: 978-84-92805-xx-x

Nacido en Valencia, el autor ofrece tanto a los lectores de Cataluña, Islas Baleares, como a sus propios paisanos la traducción de su obra “El baúl de las emociones” en su lengua natal. Con esta traducción pretende hacerlo más fácilmente entendible para todos. Los educadores lo recomiendan a lectores a partir de 10 años por los valores trasmite.

Sinopsis

La història transcorre en un vell i tenebrós institut, el qual va ser utilitzat durant la guerra com a presó i on es van afusellar moltes persones. En ell es troba una gruta subterrània de la qual molt poca gent coneix la seua existència.

Álex, el nostre protagonista, és un xiquet de 13 anys malcriat i prepotent. És fill d'un adinerat empresari i sol mofar-se de professors i companys mostrant una total indiferència cap a tot allò que implique esforç en els estudis.

Son pare, immers en els seus negocis i relacions socials, dedica el temps just al seu fill, procurant simplement que no li falte cap capritx.

Després d'una sèrie d'esdeveniments, Álex desapareixerà misteriosament i, després de recobrar la consciència, comprovarà que es troba a una gruta amb diferents sales i repleta de prestatgeries carregades de llibres. En el centre d'una d'aquestes sales un vell bagul i un pergamí en el seu interior li donaran la clau per poder aconseguir aigua, menjar i, finalment, la possibilitat d'eixir d'aquell lloc. Es veurà obligat a llegir molts d'aquells llibres per trobar les claus, la qual cosa facilitarà, a través de les històries llegides, sentir unes emocions que canviaran la seua personalitat per a la resta de la seua vida.

Així mateix, son pare començarà una recerca desesperada i sentirà tant la pèrdua del seu fill que el farà recapacitar sobre les seues prioritats en la vida.

La història està marcada per un toc de misteri amb la presència de l'esperit de Cristina; una xica que va morir en aquella gruta i autora de la majoria dels llibres i del senyor Pere, el mestre, els quals ens acompanyaran a un desenllaç molt sorprenent.

Aqui podeis ver la entrevista en Canal 7
Entervista en Hoy por hoy en la Cadena Ser
Entrevista en valenciano en Gandia Televisio


Este producto fue introducido en nuestro catálogo el miércoles 23 junio, 2010.

Su dirección IP es: 3.233.220.21
Derechos © 2020 eimpresion hispania SL.